9 Beste VPN voor Apple TV (2024)

9 Beste VPN voor Apple TV (1)

17 februari 2024

By Jakov Itai Samelson


Als het gaat om het verbeteren van uw streamingervaring op Apple TV, kan een Virtual Private Network (VPN) een game-changer zijn. Hiermee kunt u niet alleen geografische beperkingen op de inhoud omzeilen, maar voegt het ook een extra beveiligingslaag toe aan uw online activiteiten. Met de toenemende vraag naar onbeperkte toegang tot wereldwijde media en de behoefte aan privacy is het vinden van de beste VPN voor Apple TV voor veel gebruikers een prioriteit geworden. In dit artikel onderzoeken we het belang van VPN's voor Apple TV, hoe ze werken en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de perfecte VPN voor jouw behoeften.

De behoefte aan de beste VPN voor Apple TV

De behoefte aan de beste VPN voor Apple TV komt voort uit twee primaire zorgen: toegang en privacy. Apple TV is een krachtig apparaat voor mediastreaming dat een enorme bibliotheek aan films, tv-programma's en exclusieve inhoud biedt via verschillende apps en diensten. Veel van deze inhoud is echter geografisch beperkt, wat betekent dat deze alleen in bepaalde regio's beschikbaar is. Een VPN helpt deze beperkingen te omzeilen door uw werkelijke locatie te maskeren en het te laten lijken alsof u vanuit een ander land verbinding maakt met internet. Dit ontsluit een wereld van content die voorheen ontoegankelijk was, van buitenlandse Netflix-bibliotheken tot live sportevenementen.

Privacy is een andere cruciale factor die de behoefte aan een VPN stimuleert. Wanneer u inhoud online streamt, kan uw internetprovider (ISP) uw activiteiten volgen, wat kan leiden tot gerichte advertenties of zelfs het beperken van uw internetsnelheid op basis van uw gebruik. Een VPN codeert uw verbinding, waardoor het voor uw ISP of externe pottenkijkers moeilijk wordt om uw online gedrag te controleren. Deze codering zorgt ervoor dat uw streaminggewoonten privé blijven en dat u van uw favoriete programma's kunt genieten zonder uw online veiligheid in gevaar te brengen.

Hoe werkt VPN voor Apple TV?

Een VPN voor Apple TV werkt door een veilige tunnel te creëren tussen uw apparaat en internet. Het leidt uw verbinding via een server op een locatie naar keuze, waardoor uw IP-adres effectief wordt gewijzigd. Dit proces verbergt niet alleen uw werkelijke locatie, maar codeert ook de gegevens die worden verzonden en ontvangen, waardoor een veilige en privéstreamingervaring wordt geboden. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in een ander land, lijkt het voor de inhoudaanbieders alsof u fysiek aanwezig bent op die locatie, waardoor u toegang krijgt tot regiospecifieke inhoud.

Een VPN instellen op Apple TV kan op verschillende manieren. Omdat Apple TV standaard geen VPN-applicaties ondersteunt, installeren gebruikers de VPN vaak op hun router, waardoor de voordelen van de VPN worden uitgebreid naar alle apparaten die op dat netwerk zijn aangesloten, inclusief de Apple TV. Als alternatief bieden sommige VPN-providers Smart DNS-diensten aan die rechtstreeks op de Apple TV kunnen worden geconfigureerd om geografische beperkingen te omzeilen zonder het verkeer te versleutelen, wat een eenvoudiger maar minder veilige methode is. Met de recente updates voor tvOS zijn sommige VPN's ook begonnen met het aanbieden van speciale apps voor Apple TV, waardoor het installatieproces nog verder wordt vereenvoudigd.

9 Beste VPN voor Apple TV (2)

9 Beste VPN voor Apple TV (gratis en betaald)

  1. NordVPN voor Apple TV
  2. Privé-internettoegang voor Apple TV
  3. Surfshark voor Apple TV
  4. TurboVPN voor Apple TV
  5. CyberGhost voor Apple TV
  6. ExpressVPN voor Apple TV
  7. PrivateVPN voor Apple TV
  8. Hide.me voor Apple TV
  9. IPVanish voor Apple TV

Hoe kies je de beste VPN voor Apple TV?

Het kiezen van de beste VPN voor Apple TV vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren. Eerst en vooral wil je een VPN die snelle en betrouwbare verbindingen biedt om soepele streaming zonder buffering te garanderen. Zoek naar VPN's met een groot netwerk aan servers, vooral in landen waar je toegang wilt tot inhoud. Deze variëteit zorgt voor betere snelheden en meer opties voor het deblokkeren van geografisch beperkte media.

Een ander cruciaal aspect is de compatibiliteit van de VPN met Apple TV. Hoewel sommige VPN's native apps voor tvOS bieden, vereisen andere mogelijk complexere installatieprocessen, zoals het configureren van de VPN op een router. Zorg ervoor dat de VPN die u kiest de methode ondersteunt waarmee u vertrouwd bent en duidelijke installatie-instructies biedt.

Beveiligingsfuncties zijn ook van het grootste belang. Kies voor een VPN die sterke encryptiestandaarden biedt, een no-logs-beleid en extra functies zoals een kill-schakelaar, die ervoor zorgt dat uw gegevens veilig blijven, zelfs als de VPN-verbinding onverwachts wegvalt. Houd ten slotte rekening met de klantenondersteuning, prijzen en het aantal toegestane gelijktijdige verbindingen van de VPN, aangezien deze een aanzienlijke invloed kunnen hebben op uw gebruikerservaring.

Beste VPN voor Apple TV

1. NordVPN voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (3)

NordVPN heeft zichzelf gevestigd als een vertrouwde naam in de VPN-industrie, en de uitbreiding ervan naar Apple TV is een bewijs van zijn toewijding aan gebruikersprivacy en toegankelijkheid van inhoud. NordVPN voor Apple TV is ontworpen om de streamingervaring te verbeteren door een veilige en privéverbinding te bieden, waardoor gebruikers geografische beperkingen kunnen omzeilen en van een breder scala aan inhoud kunnen genieten. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste beveiligingsfuncties streeft NordVPN voor Apple TV ernaar een naadloze en beschermde kijkervaring te bieden.

Wat doet NordVPN voor Apple TV?

NordVPN voor Apple TV fungeert als toegangspoort tot onbeperkt streamen door uw internetverbinding te coderen en uw IP-adres te maskeren. Deze codering zorgt ervoor dat uw online activiteiten privé en beveiligd blijven tegen potentiële indringers. Bovendien geeft NordVPN u, door uw virtuele locatie te wijzigen, toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud, wat betekent dat u vanuit elke regio kunt genieten van uw favoriete programma's en films. Het helpt ook bij het voorkomen van bandbreedtebeperking door internetproviders, wat kan leiden tot een soepelere streaming van high-definition inhoud zonder onderbrekingen.

NordVPN voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Wereldwijd servernetwerk: NordVPN beschikt over een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met een serverlocatie naar keuze voor geoptimaliseerde streamingprestaties.

NordLynx-protocol: Door gebruik te maken van de nieuwste VPN-technologie biedt het NordLynx-protocol van NordVPN snelle en veilige verbindingen, waardoor een minimale impact op de streamingsnelheid wordt gegarandeerd.

SmartDNS: Voor apparaten waarop VPN-apps mogelijk niet worden ondersteund, biedt NordVPN SmartDNS om gebruikers te helpen toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud zonder hun verkeer te versleutelen.

Ondersteuning voor meerdere apparaten: Eén NordVPN-account kan maximaal zes apparaten beveiligen, wat betekent dat u tegelijkertijd kunt genieten van de voordelen van een VPN op uw Apple TV en andere apparaten.

Beleid zonder logboeken: NordVPN houdt zich aan een strikt no-logs-beleid en zorgt ervoor dat uw online activiteiten niet worden geregistreerd, gecontroleerd of doorgegeven aan derden.

24/7 klantenondersteuning: Mocht u problemen ondervinden of vragen hebben, dan biedt NordVPN 24 uur per dag klantenondersteuning om u te helpen.

NordVPN voor Apple TV-prijsplannen

NordVPN biedt verschillende tariefplannen voor verschillende gebruikersbehoeften en budgetten.

Standard Plan: Dit abonnement kost $ 12.99 per maand en omvat VPN-bescherming met alle fundamentele functies, waardoor het een eenvoudige keuze is voor basisprivacybehoeften.

Plusplan: Het Plus Plan kost $ 13.99 per maand, naast VPN-bescherming, en omvat NordPass, de wachtwoordbeheerder van NordVPN, die een uitgebreide beveiligingsoplossing biedt.

Volledig plan: Dit is de meest uitgebreide optie, geprijsd op $ 14.99 per maand, het Complete Plan, bundelt VPN-bescherming met NordPass en NordLocker en biedt een alles-in-één pakket voor maximale online beveiliging.

NordVPN accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards.

2. Privé-internettoegang voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (4)

Private Internet Access (PIA) voor Apple TV is een robuuste VPN-oplossing die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat uw online activiteiten privé en veilig blijven. Met de nadruk op de privacy van gebruikers onderscheidt PIA zich door een no-logs-beleid aan te bieden dat in de rechtbank is getest en bewezen, zodat uw gegevens alleen van u blijven. De service biedt keuze uit twee hoogwaardige versleutelingscodes, die aan verschillende behoeften voldoen: 128-bit AES voor sneller streamen en gamen, en 256-bit AES voor toegang tot gevoelige accounts met ongeëvenaarde beveiliging. PIA's toewijding aan transparantie komt duidelijk tot uiting in de open-source VPN-apps, die gebruikmaken van OpenVPN- en WireGuard-protocollen, waardoor iedereen de code kan inspecteren en wijzigen. Dit niveau van openheid en veiligheid maakt PIA een uitstekende keuze voor Apple TV-gebruikers die waarde hechten aan hun privacy en willen genieten van een naadloze streamingervaring.

Wat doet privé-internettoegang voor Apple TV?

Private Internet Access voor Apple TV breidt de functionaliteit van uw apparaat uit door veilige en privétoegang tot internet te bieden. Deze VPN-service codeert uw internetverbinding en maskeert uw IP-adres, zodat u anoniem op internet kunt surfen. Of u nu uw favoriete programma's streamt, online gamet of toegang heeft tot gevoelige accounts, PIA zorgt ervoor dat uw activiteiten beschermd zijn tegen nieuwsgierige blikken. Met de service kunt u ook geografische beperkingen omzeilen, waardoor u toegang krijgt tot een breder scala aan inhoud van over de hele wereld. Met PIA kunt u genieten van een snelle, veilige en onbeperkte internetervaring op uw Apple TV, terwijl uw persoonlijke gegevens veilig blijven.

Privé-internettoegang voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Beleid zonder logboeken: Het strikte geen-logboekbeleid van PIA zorgt ervoor dat uw online activiteiten nooit worden vastgelegd, gevolgd of gedeeld, wat u gemoedsrust biedt met betrekking tot uw privacy.

Twee coderingscijfers: Kies tussen 128-bit AES voor sneller streamen en gamen, of 256-bit AES voor het hoogste beveiligingsniveau bij toegang tot gevoelige informatie.

Open source software: De VPN-apps van PIA zijn volledig open source, waardoor iedereen de code kan inspecteren en wijzigen, waardoor transparantie en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Onbeperkte apparaatverbindingen: Met PIA kunt u een onbeperkt aantal apparaten beschermen met één abonnement, waardoor het een uitstekende waarde is voor huishoudens met meerdere apparaten.

Uitgebreid servernetwerk: Krijg toegang tot een uitgebreid netwerk van servers in meer dan 77 landen, zodat u verzekerd bent van snelle en betrouwbare verbindingen, waar u ook bent.

Kill Switch-functie: De kill-schakelaar van PIA blokkeert automatisch uw internetverbinding in het geval van een VPN-verbinding, waardoor eventuele datalekken worden voorkomen.

Privé-internettoegang voor Apple TV-prijsplannen

PIA biedt 3 tariefplannen:

1 maanden abonnement: Geniet van alle voordelen van PIA VPN met de flexibiliteit van een maandelijks abonnement voor $ 11.95 per maand.

1 jaarplan: Krijg een gereduceerd tarief door u te abonneren op het jaarabonnement, dat $ 39.95 per jaar kost, wat neerkomt op $ 3.33 per maand.

3 jaar + 3 maanden abonnement: Voor de beste prijs kies je voor het meerjarige abonnement van $79 per drie jaar, wat neerkomt op ongeveer $2.03 per maand, inclusief nog eens 3 maanden gratis.

Private Internet Access accepteert verschillende debet- en creditcards en PayPal voor betalingen.

3. Surfshark voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (5)

Surfshark voor Apple TV is een veelzijdige VPN-oplossing die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren door toegang te bieden tot geografisch beperkte inhoud en de privacy te behouden. Ondanks het ontbreken van een native app voor Apple TV, biedt Surfshark innovatieve manieren om je apparaat te verbinden via een VPN-compatibele router, virtuele router of Smart DNS. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van een naadloze kijkervaring met extra beveiligings- en privacyvoordelen. De toewijding van Surfshark aan gebruikerstevredenheid blijkt duidelijk uit de 30 dagen geld-terug-garantie, waardoor je de functies ervan zonder risico kunt testen.

Wat doet Surfshark voor Apple TV?

Met Surfshark voor Apple TV kun je in de eerste plaats geografische beperkingen omzeilen, waardoor je toegang krijgt tot een breder scala aan inhoud op je Apple TV. Het maskeert uw IP-adres en leidt uw internetverbinding via servers in verschillende landen, waardoor het lijkt alsof u zich ergens anders bevindt. Dit is vooral handig voor streamingdiensten die verschillende bibliotheken in verschillende regio’s aanbieden. Bovendien biedt Surfshark een extra beveiligingslaag met toonaangevende encryptie, waardoor uw gegevens worden beschermd tegen potentiële pottenkijkers en ISP-throttling.

Surfshark voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

3200+ servers in 100+ landen: Surfshark beschikt over een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld, zodat u verbinding kunt maken met een locatie naar keuze voor optimale streamingprestaties.

Toonaangevende versleuteling: De VPN maakt gebruik van robuuste encryptiestandaarden om uw online activiteiten te beveiligen en uw privacy te beschermen tegen mogelijke indringers.

Slimme DNS: Voor apparaten zoals Apple TV die VPN-apps niet rechtstreeks ondersteunen, biedt Surfshark Smart DNS om eenvoudig geografische beperkingen te omzeilen zonder dat er complexe instellingen nodig zijn.

30-Day Money Back-garantie: Het vertrouwen van Surfshark in zijn service wordt ondersteund door een terugbetalingsbeleid van 30 dagen, waardoor je de vrijheid hebt om hun VPN uit te proberen zonder financiële verplichtingen.

Onbeperkte apparaatverbindingen: In tegenstelling tot veel andere VPN-providers kun je met Surfshark hun service op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken met één abonnement.

Geen grenzen-modus: Met deze functie kun je Surfshark in beperkte regio's gebruiken, zodat je overal vrij en veilig toegang hebt tot internet.

Surfshark voor Apple TV-prijsplannen

Surfshark biedt 3 tariefplannen:

1-maandenplan: Dit plan is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een kortetermijncontract, geprijsd op $ 15.45 per maand.

12-maandenplan: Voor een langere verbintenis heeft dit abonnement lagere maandelijkse kosten van $ 3.99, jaarlijks gefactureerd.

24-maandenplan: De beste waarde vindt u in het abonnement van 24 maanden, dat gemiddeld $ 2.49 per maand bedraagt ​​en elke twee jaar wordt gefactureerd.

Surfshark accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards.

4. TurboVPN voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (6)

Turbo VPN voor Apple TV is een veelzijdige virtuele particuliere netwerkdienst die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren door toegang te bieden tot geografisch beperkte inhoud en uw online activiteiten te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface maakt Turbo VPN het voor Apple TV-gebruikers gemakkelijk om verbinding te maken met een wereldwijd netwerk van servers, waardoor een soepele en veilige streaming van hun favoriete programma's en films wordt gegarandeerd. Of je nu regionale blokkades wilt omzeilen of gewoon de privacy wilt behouden terwijl je online bent, Turbo VPN biedt een betrouwbare oplossing voor Apple TV-enthousiastelingen.

Wat doet Turbo VPN voor Apple TV?

Turbo VPN voor Apple TV dient meerdere doeleinden en is er vooral op gericht gebruikers in staat te stellen geografische beperkingen te omzeilen die de toegang tot inhoud beperken op basis van locatie. Hiermee kunnen Apple TV-gebruikers verbinding maken met servers over de hele wereld, waardoor het lijkt alsof ze vanuit een ander land browsen. Hierdoor wordt een breed scala aan streamingbibliotheken ontgrendeld van services zoals Netflix, Hulu en anderen. Bovendien biedt Turbo VPN een veilige en gecodeerde verbinding, waardoor de gegevens van gebruikers worden beschermd tegen mogelijke bedreigingen en ervoor wordt gezorgd dat hun online activiteiten privé blijven, wat vooral belangrijk is bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken.

Turbo VPN voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Onbeperkte bandbreedte: Turbo VPN biedt onbeperkte bandbreedte, wat betekent dat er geen datalimieten zijn die de hoeveelheid inhoud beperken die u kunt streamen of downloaden.

Wereldwijde servertoegang: Gebruikers hebben toegang tot een breed scala aan servers in Noord-Amerika, Europa en Azië, waardoor een meer persoonlijke en onbeperkte internetervaring mogelijk is.

Geen logboekbeleid: De dienst claimt een strikt no-log-beleid te hebben, waardoor uw online activiteiten niet worden geregistreerd of opgeslagen, waardoor uw privacy behouden blijft.

Snelle verbindingen: Turbo VPN is ontworpen om hoge verbindingssnelheden te bieden, wat cruciaal is voor het streamen van high-definition inhoud zonder buffering.

Gelijktijdige verbindingen: Met de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk te verbinden, zorgt Turbo VPN ervoor dat al uw apparaten kunnen worden beschermd en toegang hebben tot wereldwijde inhoud.

24/7 klantenondersteuning: De service biedt 24 uur per dag klantenondersteuning om te helpen bij eventuele problemen of vragen, waardoor een betrouwbaardere gebruikerservaring wordt geboden.

Turbo VPN voor Apple TV-prijsplannen

Turbo VPN biedt een verscheidenheid aan tariefplannen voor verschillende gebruikersbehoeften en budgetten.

Gratis abonnement: Dit plan bevat basisfuncties met advertenties en biedt onbeperkte bandbreedte, waardoor het geschikt is voor incidentele gebruikers die VPN-toegang nodig hebben zonder extra kosten.

Maandelijks plan: Het maandabonnement kost $ 11.99 per maand en biedt volledige VPN-toegang met hogere snelheden en meer serveropties.

Jaarlijks plan: Het jaarabonnement kost $ 5.00 per maand (jaarlijks gefactureerd) en omvat alle premiumfuncties, waardoor een kosteneffectieve oplossing wordt geboden voor reguliere VPN-gebruikers.

2-Jaar Plan: Het tweejarige abonnement kost $ 4.17 per maand (elke 24 maanden gefactureerd) en is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar de beste prestaties en toegang tot exclusieve servers, ideaal voor intensief streamen en gamen.

Turbo VPN accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards, PayPal en bankoverschrijvingen.

5. CyberGhost voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (7)

CyberGhost voor Apple TV is een premium VPN-service die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren door geografische beperkingen te omzeilen en uw online privacy te beschermen. Met een uitgebreid netwerk van servers verspreid over meer dan 100 landen zorgt CyberGhost ervoor dat u overal ter wereld toegang heeft tot een breed scala aan inhoud, waaronder Netflix, HBO Now, Amazon Prime, Disney+ en BBC iPlayer. De dienst is op maat gemaakt voor zowel Apple TV 3- als Apple TV 4-gebruikers en biedt gedetailleerde handleidingen voor een naadloos installatieproces. Of u nu thuis of op reis bent, met CyberGhost voor Apple TV kunt u genieten van uw favoriete programma's en films zonder buffering, netwerkbeperkingen of privacyproblemen. De compatibiliteit reikt verder dan Apple TV en ondersteunt verschillende apparaten en platforms voor een uitgebreide beschermings- en entertainmentoplossing.

Wat doet CyberGhost voor Apple TV?

CyberGhost voor Apple TV dient in de eerste plaats om het volledige potentieel van uw streamingapparaat te benutten door geografische blokkades te verwijderen en uw internetverbinding te beschermen. Door uw virtuele locatie te wijzigen, krijgt u toegang tot regiospecifieke inhoudsbibliotheken op platforms zoals Netflix en Amazon Prime, zodat u nooit meer uw favoriete programma's hoeft te missen, ongeacht uw fysieke locatie. De dienst beveiligt ook de internetverbinding van uw Apple TV met robuuste encryptie, waardoor ongeoorloofde toegang tot uw gegevens wordt voorkomen en uw online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken worden beschermd. Of u nu uw entertainmentopties wilt uitbreiden of op zoek bent naar een extra laag privacy voor uw online activiteiten, CyberGhost voor Apple TV biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

CyberGhost voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Voor streaming geoptimaliseerde servers: CyberGhost beschikt over servers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor streaming, zodat u uw favoriete inhoud kunt bekijken zonder onderbrekingen of bufferproblemen.

Wereldwijd servernetwerk: Met servers in meer dan 100 landen biedt CyberGhost overal ter wereld ongeëvenaarde toegang tot geografisch beperkte inhoud.

Slimme DNS: Voor apparaten zoals Apple TV die VPN-apps niet rechtstreeks ondersteunen, biedt CyberGhost een Smart DNS-functie, waarmee u geografische beperkingen kunt omzeilen door uw DNS-instellingen te wijzigen.

Gelijktijdige verbindingen: Met één CyberGhost-account kunt u tegelijkertijd verbinding maken met 7 apparaten, wat uitgebreide bescherming en gemak biedt voor al uw apparaten.

Geen logboekbeleid: CyberGhost hecht veel waarde aan uw privacy en houdt zich aan een strikt geen-logboekbeleid dat ervoor zorgt dat uw online activiteiten nooit worden vastgelegd of gedeeld.

24/7 klantenondersteuning: Mocht u problemen ondervinden of vragen hebben, dan biedt CyberGhost 24 uur per dag klantenondersteuning om u snel en efficiënt te helpen.

CyberGhost voor Apple TV-prijsplannen

CyberGhost biedt 3 abonnementstariefplannen:

1-maandenplan: $ 12 per maand (elke maand $ 12.99 gefactureerd).

6-maandenplan: $ 6.99 per maand (elke maand $ 41.94 gefactureerd).

3-Jaar Plan: $ 2.03 per maand (elke maand $ 56.94 gefactureerd).

CyberGhost accepteert debet- en creditcards en PayPal voor betalingen.

6. ExpressVPN voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (8)

ExpressVPN voor Apple TV is een geavanceerde VPN-oplossing die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren door toegang te bieden tot een breder scala aan inhoud en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat uw online activiteiten privé en veilig blijven. Met de recente lancering van de eigen app voor Apple TV heeft ExpressVPN het eenvoudiger dan ooit gemaakt om rechtstreeks vanuit uw woonkamer verbinding te maken met het uitgebreide netwerk van servers in 105 landen. Deze service gaat niet alleen over het omzeilen van geografische beperkingen, maar ook over het beschermen van uw internetverbinding tegen potentiële pottenkijkers, zodat uw kijkgedrag en persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven. Met een toewijding aan de privacy van gebruikers registreert ExpressVPN uw online activiteiten niet, waardoor een strikt privacybeleid wordt gehandhaafd. Het gebruiksgemak, gecombineerd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, maakt ExpressVPN een aantrekkelijke keuze voor Apple TV-gebruikers.

Wat doet ExpressVPN voor Apple TV?

ExpressVPN voor Apple TV dient meerdere doeleinden, waardoor gebruikers in de eerste plaats hun virtuele locatie kunnen wijzigen om toegang te krijgen tot een breder scala aan streaming-inhoud waarvoor mogelijk beperkingen gelden in hun regio. Het codeert uw internetverkeer en beschermt het tegen derden, zoals ISP's, die anders uw online gedrag zouden kunnen monitoren of uw internetsnelheid zouden kunnen beperken. De app is gebruiksvriendelijk ontworpen en maakt snelle serverwisselingen en naadloze integratie met de tvOS-interface mogelijk. Of u nu uw privacy wilt verbeteren, tracking wilt vermijden of gewoon wilt genieten van inhoud van over de hele wereld, ExpressVPN voor Apple TV biedt de tools om dit te doen met minimale rompslomp en maximale efficiëntie.

ExpressVPN voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Wereldwijde servertoegang: ExpressVPN biedt een keuze aan serverlocaties in 105 landen, waardoor gebruikers regionale beperkingen kunnen omzeilen en kunnen genieten van een breed scala aan inhoud uit verschillende delen van de wereld.

Privacy en beveiliging: De service geeft prioriteit aan de privacy van gebruikers, met een beleid zonder logboekregistratie dat ervoor zorgt dat uw online activiteiten niet worden geregistreerd of gecontroleerd.

Makkelijk te gebruiken: De ExpressVPN-app voor Apple TV is ontworpen met het oog op eenvoud, met een eenvoudig aanmeldingsproces en een gebruiksvriendelijke interface die het verbinden met verschillende servers eenvoudig maakt.

Lightway-protocol: Aangedreven door het eigen Lightway-protocol, belooft ExpressVPN hoge snelheden en betrouwbare verbindingen, die essentieel zijn voor een soepele streamingervaring.

24/7 klantenondersteuning: Gebruikers hebben 24 uur per dag toegang tot klantenondersteuning via livechat of e-mail en bieden hulp wanneer dat nodig is.

CONTINUE VERBETERING: ExpressVPN streeft ernaar zijn Apple TV-app te verbeteren, met een bètaprogramma dat beschikbaar is voor gebruikers die vroegtijdige toegang willen tot nieuwe functies en verbeteringen.

ExpressVPN voor Apple TV-prijsplannen

ExpressVPN biedt 3 tariefplannen:

1-maandenplan: Dit abonnement is ideaal voor mensen die de service willen uitproberen zonder een langetermijnverplichting, voor een prijs van $ 12.95 per maand.

6-maandenplan: Voor gebruikers die op zoek zijn naar een evenwicht tussen kosten en verplichtingen, is het abonnement van zes maanden beschikbaar voor $ 6 per maand.

12-maandenplan: De beste waarde vind je in het abonnement van 12 maanden, dat neerkomt op $ 8.32 per maand, waardoor gebruikers gedurende een langere periode tegen een gereduceerd tarief kunnen genieten van alle voordelen van ExpressVPN.

Betalingen voor deze abonnementen kunnen op verschillende manieren worden gedaan, waaronder debet- en creditcards en PayPal.

7. PrivateVPN voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (9)

PrivateVPN onderscheidt zich als een robuuste oplossing voor Apple TV-gebruikers die hun streamingervaring willen verbeteren en tegelijkertijd willen garanderen dat hun online activiteiten privé en veilig blijven. Deze VPN-service is afgestemd op de behoeften van Apple TV-enthousiastelingen door naadloze toegang te bieden tot geografisch beperkte inhoud, superieure streamingsnelheden en eersteklas beveiligingsfuncties. Met PrivateVPN kunnen gebruikers moeiteloos een wereld aan entertainment openen op hun Apple TV, van populaire streamingdiensten tot exclusieve tv-programma's en films die doorgaans niet beschikbaar zijn in hun regio. Bovendien geeft PrivateVPN prioriteit aan de privacy en veiligheid van gebruikers, waarbij gebruik wordt gemaakt van sterke encryptieprotocollen om gegevens te beschermen en de anonimiteit online te behouden. Of u nu uw streamingbibliotheek wilt uitbreiden of uw internetverbinding wilt beveiligen, PrivateVPN voor Apple TV biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Wat doet PrivateVPN voor Apple TV?

PrivateVPN voor Apple TV fungeert als toegangspoort tot onbeperkte wereldwijde inhoud, waardoor gebruikers geografische beperkingen kunnen omzeilen en rechtstreeks op hun Apple TV toegang kunnen krijgen tot een breed scala aan streamingdiensten, tv-kanalen en exclusieve inhoud. Deze VPN-oplossing ontgrendelt niet alleen het volledige potentieel van Apple TV door toegang te bieden tot een breder entertainmentaanbod, maar beveiligt ook de internetverbindingen van gebruikers. Door de internetverbinding van de Apple TV via de beveiligde servers van PrivateVPN over de hele wereld te leiden, worden de online activiteiten van gebruikers gecodeerd en verborgen voor ISP's, hackers en surveillance. Deze dubbele functionaliteit maakt PrivateVPN tot een essentieel hulpmiddel voor Apple TV-gebruikers die waarde hechten aan zowel entertainment als privacy.

PrivateVPN voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Wereldwijd servernetwerk: PrivateVPN beschikt over een uitgebreid netwerk van servers in verschillende landen, waardoor gebruikers eenvoudig geografische beperkingen kunnen omzeilen en toegang kunnen krijgen tot inhoud van over de hele wereld op hun Apple TV.

Sterke codering: Met behulp van versleuteling op militair niveau zorgt PrivateVPN ervoor dat alle gegevens die via de Apple TV worden verzonden, veilig worden beschermd, waardoor de privacy en gevoelige informatie van gebruikers worden beschermd tegen potentiële cyberdreigingen.

Snelle verbindingen: PrivateVPN is ontworpen met het oog op streaming en biedt geoptimaliseerde servers die snelle en stabiele verbindingen bieden, waardoor een soepele en buffervrije kijkervaring op Apple TV wordt gegarandeerd.

Geen logboekbeleid: PrivateVPN is toegewijd aan de privacy van gebruikers en houdt zich aan een strikt no-logs-beleid, wat betekent dat het geen informatie over de online activiteiten van gebruikers bijhoudt of opslaat, waardoor volledige anonimiteit wordt geboden.

Gelijktijdige verbindingen: Met PrivateVPN kunnen gebruikers meerdere apparaten verbinden onder één account, waardoor huishoudens met meerdere streamingapparaten, waaronder Apple TV, gemakkelijk kunnen genieten van veilige en onbeperkte toegang tot inhoud.

Gebruiksvriendelijke interface: De VPN is zo ontworpen dat hij eenvoudig kan worden ingesteld en gebruikt op Apple TV, met duidelijke instructies en toegewijde klantenondersteuning die beschikbaar is om gebruikers te helpen met eventuele vragen of problemen.

PrivateVPN voor Apple TV-prijsplannen

PrivateVPN biedt 3 abonnementstariefplannen:

1-maandenplan: Ideaal voor gebruik op korte termijn en biedt flexibiliteit zonder een langetermijnverplichting. De prijs voor dit abonnement is $ 9.99.

3-maandenplan: een optie voor de middellange termijn die een evenwicht biedt tussen flexibiliteit en waarde, geprijsd op $ 24.99, wat neerkomt op $ 8.33 per maand.

12-maandenplan: het voordeligste abonnement voor langdurige gebruikers, met het laagste maandtarief van $ 69.99 voor het hele jaar, wat neerkomt op een gemiddelde van $ 5.83 per maand.

PrivateVPN accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards.

8. Hide.me voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (10)

Hide.me voor Apple TV is een geavanceerde VPN-service die is ontworpen om uw streamingervaring op een van de populairste home entertainment-apparaten te verbeteren. Deze service onderscheidt zich door zijn toewijding aan snelheid, privacy en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor uw favoriete inhoud zonder beperkingen of compromissen toegankelijk is. Met Hide.me kunnen gebruikers een geoptimaliseerde applicatie verwachten die naadloos integreert met de gestroomlijnde interface van de Apple TV, waardoor een probleemloze installatie en een soepele streamingervaring wordt geboden. De VPN-service beschikt over geavanceerde encryptieprotocollen, razendsnelle servers en op streaming gerichte optimalisaties, waardoor het een ideale keuze is voor Apple TV-gebruikers die censuur willen omzeilen, buffering willen vermijden en hun online privacy willen behouden terwijl ze kunnen genieten van een breed scala aan inhoud van over de hele wereld. de wereldbol.

Wat doet Hide.me voor Apple TV?

Hide.me voor Apple TV is ontworpen om een ​​veilige en onbeperkte streamingervaring te bieden. Door uw internetverbinding te coderen, zorgt u ervoor dat uw online activiteiten privé blijven en worden uw gegevens beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Met deze service kunt u geografische beperkingen en censuur omzeilen, waardoor u toegang krijgt tot een breder scala aan inhoud, waaronder shows, films en live-evenementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio. Met servers die zijn geoptimaliseerd voor streaming, streeft Hide.me ernaar buffering te elimineren en een soepele kijkervaring van hoge kwaliteit te bieden. Bovendien ondersteunt de VPN de nieuwste encryptie- en VPN-protocollen, waaronder IPv6, en biedt het functies zoals automatische serverselectie en Multihop-verbindingen, waardoor zowel uw veiligheid als de streamingsnelheid worden verbeterd.

Hide.me voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Razendsnelle servers: Hide.me biedt uitzonderlijk snelle servers, die ervoor zorgen dat uw streamingervaring soepel en ononderbroken verloopt, vrij van de ergernis van buffering.

Geavanceerde codering: De service maakt gebruik van de modernste encryptietechnologieën om uw gegevens te beveiligen en uw online activiteiten te beschermen tegen toezicht en datalekken.

Op streaming gerichte servers: Hide.me heeft servers die specifiek zijn geoptimaliseerd voor streaming, waardoor een naadloze kijkervaring wordt geboden met minimale latentie en video van hoge kwaliteit.

Automatische serverselectie: De VPN selecteert op intelligente wijze de beste server op basis van uw locatie en netwerkomstandigheden, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd zonder enige handmatige configuratie.

Multihop wereldwijd: Voor verbeterde beveiliging biedt Hide.me een Multihop-functie die uw verbinding via twee verschillende serverlocaties leidt, waardoor een extra privacylaag wordt toegevoegd.

Zero Logs-beleid: Hide.me hecht veel waarde aan de privacy van gebruikers en hanteert een strikt geen-logboekbeleid om ervoor te zorgen dat uw online activiteiten niet worden geregistreerd of gecontroleerd.

Hide.me voor Apple TV-prijsplannen

Hide.me biedt 4 tariefplannen:

Gratis abonnement: Dit abonnement omvat 10 GB aan data per maand, één gelijktijdige verbinding en toegang tot vijf serverlocaties, allemaal gratis.

1-maandenplan: Dit abonnement kost $ 9.95 en biedt onbeperkte data, meer dan 75 serverlocaties en maximaal 10 gelijktijdige verbindingen.

1-Jaar Plan: Dit abonnement kost $ 79.95 per jaar (equivalent aan $ 6.67 per maand) en biedt dezelfde voordelen als het maandabonnement, maar tegen een gereduceerd tarief.

2-jarig abonnement + 2 gratis maanden: Deze exclusieve aanbieding wordt elke 99.99 maanden gefactureerd voor $ 26 (effectief $ 3.84 per maand), en biedt de beste waarde met alle premiumfuncties van Hide.me.

Hide.me accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards, en PayPal.

9. IPVanish voor Apple TV

9 Beste VPN voor Apple TV (11)

IPVanish voor Apple TV is een oplossing op maat voor gebruikers die hun streamingervaring willen verbeteren met extra beveiliging en privacy. Deze VPN-service is ontworpen om naadloos samen te werken met de digitale mediaspeler van Apple, waardoor toegang wordt geboden tot een breder scala aan inhoud en tegelijkertijd wordt beschermd tegen veelvoorkomende online bedreigingen. IPVanish biedt een speciale app voor tvOS, waarmee u eenvoudig de Wi-Fi-verbinding van uw Apple TV kunt beveiligen, internetbeperking kunt tegengaan en privé toegang kunt krijgen tot streamingdiensten.

Wat doet IPVanish voor Apple TV?

IPVanish voor Apple TV beveiligt in de eerste plaats uw streamingactiviteiten door uw internetverbinding te coderen. Deze codering helpt snuffelen door derden, hackpogingen en ISP-beperking te voorkomen, zodat uw online activiteiten privé blijven. Bovendien kunt u met IPVanish geografische beperkingen omzeilen, waardoor u toegang krijgt tot een breder scala aan streaming-inhoud van diensten als Netflix, Hulu en Apple's eigen Apple TV+. Door uw IP-adres te maskeren, helpt IPVanish voor Apple TV ook bij het vermijden van gerichte reclame en het handhaven van de anonimiteit online.

IPVanish voor Apple TV Belangrijkste kenmerken

Wereldwijd servernetwerk: IPVanish beschikt over een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met een serverlocatie naar keuze voor geoptimaliseerde toegang tot internationale inhoud en hogere streamingsnelheden.

Privacy en beveiliging: Met sterke encryptieprotocollen zorgt IPVanish ervoor dat uw streaming- en browse-activiteiten op Apple TV beveiligd zijn tegen afluisteraars en potentiële cyberdreigingen.

Geen verkeerslogboeken: IPVanish houdt zich aan een strikt no-logs-beleid, wat betekent dat het geen details van uw internetactiviteit bijhoudt of opslaat, wat een extra laag privacy biedt.

Ongelimiteerde apparaatverbindingen: Met één IPVanish-account kunt u meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden, zodat al uw apparaten kunnen worden beschermd zonder dat u aparte abonnementen nodig heeft.

Gebruiksvriendelijke app: De IPVanish-app voor Apple TV is ontworpen voor gebruiksgemak, met een eenvoudige interface waarmee snel tussen servers kan worden geschakeld en ingesteld.

24/7 klantenondersteuning: Mocht u problemen ondervinden of vragen hebben, dan biedt IPVanish 24 uur per dag klantenondersteuning om u te helpen.

IPVanish voor Apple TV-prijsplannen

IPVanish biedt verschillende abonnementsprijsplannen vanaf $ 12.99 per maand, $ 4.33 per maand bij jaarlijkse facturering of $ 3.25 per maand bij prepaid voor 2 jaar.

IPVanish accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards, PayPal en bankoverschrijvingen, wat abonnees flexibiliteit en gemak biedt.

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor Apple TV

Wat is een VPN voor Apple TV?

Een Beste VPN voor Apple TV is een dienst die is ontworpen om uw streamingervaring te verbeteren door toegang te bieden tot geografisch beperkte inhoud en ervoor te zorgen dat uw online activiteiten privé blijven. Het werkt door uw internetverbinding via servers in verschillende landen te leiden, waardoor het lijkt alsof u vanaf die locatie browst. Hierdoor kunt u een breder scala aan programma's, films en live-evenementen op uw Apple TV ontgrendelen die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio. Bovendien worden uw gegevens gecodeerd, waardoor uw privacy wordt beschermd tegen ISP's en potentiële pottenkijkers.

Waarom heb ik een VPN nodig voor Apple TV?

Door een VPN te gebruiken met uw Apple TV kunt u geografische beperkingen omzeilen, waardoor u toegang krijgt tot een wereldwijde catalogus met inhoud. Of je nu toegang hebt tot Netflix-bibliotheken uit andere landen, live sportevenementen bekijkt die niet in jouw regio worden uitgezonden of exclusieve shows streamt, een VPN maakt het mogelijk. Naast de toegang tot inhoud beveiligt een VPN ook uw online activiteiten, waardoor uw streaminggewoonten en persoonlijke gegevens worden gecodeerd en verborgen voor ISP's en kwaadwillende entiteiten.

Kan ik elke VPN gebruiken met Apple TV?

Hoewel veel VPN's compatibiliteit met Apple TV claimen, bieden ze niet allemaal een naadloze ervaring. De beste VPN's voor Apple TV bieden hoge snelheden, een breed servernetwerk, krachtige beveiligingsfuncties en gebruiksvriendelijke installatieopties. Sommige VPN's bieden een native app voor tvOS, terwijl andere mogelijk configuratie via een router vereisen of slimme DNS-opties bieden voor eenvoudigere installatie. Het is essentieel om een ​​VPN te kiezen die de door u gewenste installatiemethode ondersteunt en betrouwbare prestaties voor streaming biedt.

Hoe stel ik een VPN in op Apple TV?

Een VPN instellen op Apple TV kan op verschillende manieren, afhankelijk van de VPN-dienst en je Apple TV-model. De meest gebruikelijke methoden zijn onder meer het configureren van de VPN op uw router, waardoor de VPN-verbinding vervolgens wordt uitgebreid naar alle apparaten in het netwerk, inclusief Apple TV. Een andere methode is het gebruik van Smart DNS, aangeboden door sommige VPN's, die rechtstreeks op de Apple TV kunnen worden geconfigureerd. Voor tvOS 17 en hoger bieden sommige VPN's een native app die rechtstreeks op het apparaat kan worden gedownload en geïnstalleerd.

Zal het gebruik van een VPN mijn Apple TV-streaming vertragen?

Een VPN kan uw internetverbinding mogelijk vertragen vanwege het coderingsproces en de afstand van de server waarmee u bent verbonden. Premium VPN's zijn echter ontworpen om snelheidsverlies te minimaliseren, zodat u zonder noemenswaardige buffering in HD of 4K kunt streamen. Het kiezen van een VPN met een groot netwerk van hogesnelheidsservers, vooral die welke zijn geoptimaliseerd voor streaming, kan eventuele vertragingen helpen verminderen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken met Apple TV?

Hoewel gratis VPN's misschien aantrekkelijk lijken, hebben ze vaak beperkingen die uw streamingervaring op Apple TV kunnen belemmeren. Deze beperkingen omvatten lagere snelheden, datalimieten, minder serveropties en zwakkere beveiligingsmaatregelen. Voor een betrouwbare en veilige streamingervaring is het aan te raden om te investeren in een gerenommeerde betaalde VPN-dienst.

Hoe kies ik de beste VPN voor Apple TV?

Bij het kiezen van de beste VPN voor Apple TV moet je rekening houden met verschillende factoren, waaronder snelheid, servernetwerk, beveiligingsfuncties, installatiegemak en klantenondersteuning. Zoek naar VPN's die snelle verbindingen, een breed scala aan serverlocaties, sterke codering en een beleid zonder logboeken bieden. Houd bovendien rekening met de compatibiliteit van de VPN met Apple TV en het gemak waarmee u deze op uw apparaat of router kunt instellen.

Heb ik toegang tot alle streamingdiensten met een VPN op Apple TV?

Een VPN kan een breed scala aan streamingdiensten op Apple TV ontgrendelen door geografische beperkingen te omzeilen. Sommige streamingplatforms maken echter gebruik van geavanceerde VPN-detectiemethoden, waardoor VPN-gebruikers soms kunnen worden geblokkeerd. De beste VPN's voor Apple TV werken hun servers en technologieën voortdurend bij om deze detectiemethoden voor te blijven en toegang te garanderen tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en meer.

Is het legaal om een ​​VPN te gebruiken met Apple TV?

Het gebruik van een VPN met Apple TV is in de meeste landen legaal, omdat VPN's legitieme hulpmiddelen zijn voor privacy en veiligheid. De toegang tot geografisch beperkte inhoud kan echter in strijd zijn met de servicevoorwaarden van sommige streamingplatforms. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving met betrekking tot VPN-gebruik in jouw land en de servicevoorwaarden van de streamingdiensten die je gebruikt.

Wat gebeurt er als mijn VPN-verbinding wegvalt tijdens het streamen op Apple TV?

Premium VPN's bieden een kill switch-functie, die uw apparaat automatisch van het internet verbreekt als de VPN-verbinding onverwacht wegvalt. Dit zorgt ervoor dat uw echte IP-adres en online activiteiten niet zichtbaar zijn. Als uw VPN-verbinding wegvalt, moet u mogelijk opnieuw verbinding maken met de VPN of contact opnemen met uw VPN-provider voor eventuele server- of verbindingsproblemen.

Conclusie

In het digitale tijdperk, waarin contentconsumptie en onlineprivacy voorop staan, wordt een VPN een essentieel hulpmiddel voor Apple TV-gebruikers. Het opent niet alleen de deur naar een wereld van onbeperkte streaming-inhoud, maar versterkt ook uw online privacy en beschermt uw activiteiten tegen nieuwsgierige blikken. De reis naar het vinden van de beste VPN voor Apple TV omvat het begrijpen van uw streamingbehoeften, de technische instellingen waarmee u vertrouwd bent, en het geven van prioriteit aan snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Door een VPN te kiezen die aan deze criteria voldoet, kun je je Apple TV-ervaring verbeteren en ervoor zorgen dat je toegang hebt tot een breder scala aan inhoud, terwijl je online veiligheid en privacy behouden blijven.

De beste VPN voor Apple TV is er een waarmee je wereldwijde toegang tot inhoud naadloos kunt integreren met robuuste online bescherming. Nu streamingplatforms zich blijven ontwikkelen en internetprivacy steeds belangrijker wordt, valt de rol van VPN’s in ons digitale leven niet te ontkennen. Door een weloverwogen keuze te maken, kunt u genieten van het beste van twee werelden: eindeloze streamingmogelijkheden en een veilige, privé online-ervaring.

AI, AI-generatoren, AI-software, AI-tools, Apple TV-VPN, Artificial Intelligence, Beste VPN voor Apple TV, Generatoren, Innovatie, Software, VPN's

MISSCHIEN JE OOK GRAAG...
6 Beste VPN voor online gokken

kibin

12 beste AI realistische beeldgeneratoren

Bewerkpad

10 beste websites zoals ChatGPT

9 Beste VPN voor Apple TV (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5981

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.