5 bästa gratis VPN för Windows-datorer 2024 - EarthWeb (2024)

BÄSTA VPN-TJÄNSTER

#1 Topprankad

SÄKER & SÄKER
VPN-tjänsten nummer 1

nu

69% AV!

Komma igång nu

#2 Topprankad

Nu 86% RABATT

FÅ DET HÄR

#3 Topprankad

Nu 85% RABATT

FÅ DET HÄR

Har bråttom?
Den bästa gratis VPN för Windows-datorer 2024, som finns i vår oberoende testning, is NordVPN!

För Windows PC-användare kan jakten på den bästa gratis VPN vara skrämmande med den myriad av tillgängliga alternativ.

Den här guiden syftar till att avmystifiera alternativen och presentera listan över de bästa gratis VPN för Windows-datorer, vilket säkerställer att dina onlineaktiviteter förblir privata och säkra utan att spendera en krona.

Resursinnehåll show

Bästa gratis VPN för Windows-datorer 2024

När det gäller att skydda din integritet online på en Windows-dator är en pålitlig VPN din bästa allierade.

Gratis VPN är en utmärkt utgångspunkt för dem som vill förbättra sin onlinesäkerhet utan ekonomiskt åtagande.

Men alla VPN är inte skapade lika, och att hitta en som balanserar kostnad, effektivitet och säkerhet är nyckeln.

Nedan är en sammanställd lista över de bästa gratis VPN:erna som lovar att leverera denna balans, vilket säkerställer att din Windows-upplevelse är både säker och sömlös.

  • NordVPN: Ett kraftpaket i VPN-världen, känt för sina starka säkerhetsfunktioner och generösa gratis provperiod.
  • Surfshark: Erbjuder ett imponerande utbud av funktioner och ett intuitivt gränssnitt för användarna.
  • VPN Atlas: En nykomling som snabbt gjort sig ett namn med pålitlig service och användarvänlig design.
  • ProtonVPN: Utmärker sig för sitt engagemang för integritet och sin granskade programvara med öppen källkod.
  • Tuxler VPN: Ett unikt community-drivet VPN som erbjuder fri tillgång till ett globalt nätverk av IP-adresser för bostäder.

När vi övergår från den allmänna översikten till detaljerna, låt oss titta på vad var och en av dessa VPN erbjuder och hur de kan tjäna dina behov som en Windows PC-användare.

1. NordVPN

Rekommenderad guide: NordVPN Review

NordVPN är ledande inom VPN-branschen, känt för sitt omfattande servernätverk som sträcker sig över 5894 servrar i 60 länder.

Det här stora utbudet av servrar säkerställer att användare kan njuta av en pålitlig och snabb anslu*tning, avgörande för både integritet och prestanda.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN är branschledaren (på lång väg)
  • 30-dagars riskfri testperiod
  • Super snabb hastigheter
  • 5,442 + servrar i 60+ länder
  • Strikt inga-logs policy
  • Nästa generation militär kvalitet kryptering
  • DoubleVPN, dubbel integritet
  • 6 samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: Säkerhet, säkerhet, anonymitet och sinnesfrid
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad & iOS, Linux, routrar, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge och mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

För Windows-användare, NordVPN erbjuder en dedikerad applikation som är både kraftfull och lätt att använda, som ger avancerade funktioner utan att överväldiga användaren.

Det kostnadsfria erbjudandet från NordVPN är faktiskt en provversion av deras premiumtjänst.

Den här testversionen är särskilt användbar för Windows PC-användare, eftersom den ger full åtkomst till alla servrar och tjänstens robusta säkerhetsfunktioner, såsom kryptering av militär kvalitet och en strikt policy utan loggar.

Provperioden är ett utmärkt tillfälle för användare att uppleva tjänstens premiummöjligheter, inklusive streamingoptimering och Double VPN för ett extra lager av säkerhet.

Efter testperioden är användarna väl rustade att fatta ett välgrundat beslu*t om huruvida NordVPNs premiumtjänster passar deras Windows PC-säkerhetsbehov.

Provperioden är ett kostnadsfritt och förpliktande sätt att utforska de fulla fördelarna med vad NordVPN har att erbjuda.

2. Surfshark VPN

Rekommenderad guide: Surfshark VPN recension

Surfshark VPN är en mångsidig tjänsteleverantör med ett nätverk av 3200 servrar i 99 länder, vilket ger en balans mellan hastighet och säkerhet.

Dess Windows-applikation är designad för enkel användning och erbjuder ett enkelt gränssnitt som inte offrar avancerad funktionalitet.

👉 Prova Surfshark GRATIS

  • Surfshark är den bästa budget-VPN
  • 30-dagars riskfri testperiod
  • Strikt inga-logs policy
  • 3200 + servrar i 95 länder
  • Obegränsat samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: privat surfning på en budget
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone & iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge och mer

Surfsharks engagemang för integritet är uppenbart i dess policy för inga loggar och robusta krypteringsmetoder, vilket säkerställer att användarnas onlineaktiviteter förblir konfidentiella.

För de som vill testa Surfsharks funktioner erbjuder tjänsten en gratis provperiod som ger full tillgång till alla dess premiumfunktioner på Windows-datorer.

Detta inkluderar CleanWeb-sviten, som blockerar annonser och skadliga länkar, och Whitelister, ett verktyg som tillåter vissa appar och webbplatser att kringgå VPN.

Den kostnadsfria testversionen är ett utmärkt sätt att uppleva Surfsharks möjligheter, som dess MultiHop-funktion, som dirigerar trafik genom två VPN-servrar för ökad anonymitet.

Provperioden med Surfshark är en värdefull tid för användare att bedöma VPN:s prestanda på sin Windows-dator, särskilt för dem som prioriterar en balans mellan enkelhet och avancerade funktioner i sitt VPN-val.

Det är en riskfri introduktion till en tjänst som avsevärt kan förbättra sekretess och säkerhet online.

3. VPN Atlas

Rekommenderad guide: Atlas VPN recension

VPN Atlas är en nyare deltagare på VPN-scenen men har snabbt etablerat sig med en tjänst som erbjuder 1000+ servrar i 42 länder.

Tjänsten är känd för sitt användarvänliga tillvägagångssätt, vilket ger en enkel men effektiv VPN-lösning.

👉 Få Atlas VPN GRATIS

  • Atlas VPN är bästa gratis VPN
  • Privacy Pro-servrar
  • 750 servrar på 40+ platser
  • Obegränsat samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: personer som söker ett freemium VPN
  • Kompatibel med: Windows, MacOS, Android, iPhone & iOS, Android TV, Fire TV Stick

Atlas VPNs gratisversion är särskilt tilltalande för Windows-användare som är nya på VPN eller som har minimala krav på sin onlinesäkerhet och integritet.

Till skillnad från många andra VPN-leverantörer, Atlas VPN erbjuder en gratisversion som inte bara är en testversion utan en tjänstenivå utan tidsbegränsning.

Denna kostnadsfria tjänst inkluderar tillgång till ett begränsat antal servrar men drar fortfarande nytta av stark kryptering och ett engagemang för användarnas integritet.

Även om gratisversionen inte inkluderar alla funktioner i premiumtjänsten, ger den en solid grund för säker surfning och grundläggande VPN-användning på en Windows-dator.

Atlas VPNs gratisversion är en utmärkt utgångspunkt för dig som utforskar VPN-tjänster för första gången.

Det tillåter användare att förbättra sin onlinesäkerhet utan några ekonomiska åtaganden, vilket gör det till ett värdefullt alternativ för budgetmedvetna Windows PC-användare.

4. ProtonVPN

Rekommenderad guide: ProtonVPN recension

ProtonVPN är en tjänst som är synonym med säkerhet, född ur ett behov av ökad integritet på internet.

Med över 3000 69 servrar i XNUMX länder ger det ett betydande nätverk för användare att anslu*ta till.

Windows-klienten är robust och erbjuder en säker kärna som dirigerar trafik genom flera servrar för att förhindra angripare från att korrelera trafik och spåra den tillbaka till användaren.

Den utmärkande funktionen hos ProtonVPN är dess gratisversion, som inte bara är en testversion utan en helt gratis tjänstnivå.

Den här versionen erbjuder obegränsad data - ett sällsynt fynd bland gratis VPN-tjänster — och visar inga annonser, vilket skiljer den från många konkurrenter.

Medan gratisversionen begränsar antalet servrar du kan komma åt och inte inkluderar den säkra kärnfunktionen, erbjuder den fortfarande fullt integritetsskydd och ingen hastighetsbegränsning, vilket är exceptionellt för en gratistjänst.

ProtonVPNs engagemang för integritet demonstreras ytterligare av dess transparenspolicyer och användningen av programvara med öppen källkod, som granskas och verifieras av säkerhetsexperter.

Gratisversionen är ett utmärkt val för Windows-användare som värdesätter integritet och letar efter en VPN med en stark etisk grund.

5. Tuxler VPN

Tuxler VPN tar en annan inställning till integritet genom att erbjuda en community-driven VPN-tjänst med tillgång till över 300,000 XNUMX IP-adresser från hela världen.

Detta stora antal IP-adresser säkerställer att användare alltid kan hitta en anslu*tning som passar deras behov, vare sig det gäller sekretess, kringgående av geografiska begränsningar eller för teständamål.

Tuxler erbjuder en gratisversion som stöds av communityn.

Det tillåter användare att uppleva tjänsten utan tidsbegränsning, men med vissa begränsningar av hastighet och tillgängliga platser.

Den kostnadsfria versionen är annonsstödd och ger en grundläggande nivå av integritetsskydd, som är lämplig för användare som har lätta VPN-behov på sina Windows-datorer.

Även om Tuxlers gratisversion inte erbjuder samma säkerhetsnivå som några av de mer etablerade VPN:erna, är den unik i sin community-inställning.

Detta kan vara särskilt tilltalande för användare som vill uppleva olika nivåer av global anslu*tning och är villiga att bidra till nätverket genom att dela sin egen IP.

Vanliga frågor

Vad ska jag leta efter i en gratis VPN för Windows?

När du väljer en gratis VPN för din Windows-dator, överväg säkerhetsnivån den erbjuder, såsom stark kryptering och en no-log-policy.

Kontrollera antalet tillgängliga servrar och länder, eftersom detta kan påverka anslu*tningshastigheten och din förmåga att kringgå geografiska begränsningar.

Utvärdera dessutom användarvänligheten för VPN-klienten och om tjänsten medför några databegränsningar.

En bra gratis VPN bör ge en balans mellan dessa funktioner utan att äventyra din integritet med påträngande annonser eller sälja din data.

Kan man lita på gratis VPN för onlinesäkerhet?

Gratis VPN kan variera kraftigt i deras tillförlitlighet.

Det är avgörande att välja VPN:er som är transparenta med sin integritetspolicy och har en dokumenterad meritlista för att skydda användardata.

Leta efter tjänster som erbjuder programvara med öppen källkod, genomgår oberoende granskningar och är tydliga med eventuella begränsningar av deras gratisversion.

Även om vissa gratis VPN är pålitliga, iaktta alltid försiktighet och utför grundlig forskning innan du bestämmer dig för en tjänst.

Hur skyddar en VPN min sekretess online?

En VPN skyddar din integritet online genom att kryptera din internetanslu*tning och maskera din IP-adress.

Detta förhindrar tredje part från att spåra dina onlineaktiviteter eller bestämma din geografiska plats.

Kryptering gör data du skickar och tar emot oläslig för alla som kan fånga upp den, till exempel hackare eller internetleverantörer.

Genom att dirigera din anslu*tning via en VPN-server verkar dina onlineåtgärder komma från VPN:s IP-adress, inte din egen, vilket ytterligare skyddar din integritet.

Sammanfattningsvis är de bästa VPN:erna 2024;

BetygVPN ServiceFå erbjudande
#1 Topprankad#1NordVPN - #1 VPN i branschenGRATIS provperiod
#2 Topprankad#2Surfshark - VPN för högsta budgetBörja nu
#3 Topprankad#3VPN Atlas - bästa gratis VPNBörja nu

slu*tsats

Resan för att hitta en lämplig VPN för din Windows-dator behöver inte vara komplicerad eller kostsam.

Med den mängd gratistjänster som finns tillgängliga kan du skydda ditt digitala liv effektivt.

👉 Få NordVPNs GRATIS provperiod

Det handlar om att välja en tjänst som passar dina behov, oavsett om det är för tillfällig surfning, förbättrad säkerhet eller att övervinna geografiska barriärer.

När du ger dig in i VPN-världen, kom ihåg att det bästa valet är ett som balanserar funktionalitet, användarvänlighet och försäkran om integritet.

Relaterad

5 bästa gratis VPN för Windows-datorer 2024 - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5802

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.